River Bend Lodge het 5 verskillende biomes wat op ’n wildbesigtigingsrit deur die ongelooflike Addo Park ontdek kan word.
Om groot troppe olifante en ander groot wild, insluitend die Groot Vyf, te voet of met ’n 4x4-wildrit op te spoor, sal die hoogtepunt van jou verblyf wees.
Die bos wandelinge sal jou meer leer oor die medisinale waardes van inheemse plante en bome en jou nader bring aan die klein diere wat in die bos woon. Families kan eksklusiewe gebruik van ’n safari voertuig geniet en ’n groep gaste kan wildbesigtigingsritte saam geniet.
By hierdie luukse akkommodasie in Addo Olifant Nasionale Park kan jy vars, kontemporêre smaake geniet. River Bend Lodge se restaurant is eksklusief beskikbaar vir gaste wat daar bly. Die span van professionele sjefs maak maaltye wat jou mond sal maak water en kook met outentieke Suid-Afrikaanse smake.
Die klimaat en die 5 verskillende biomes dra by tot die unieke voëlkyk populasie van meer as 300 spesies singende skoonhede. Al die gidse is professionele voëlkykers en is altyd gretig om hulle persoonlike kennis te deel. Privaat voëlkyk avonture en pieknieks kan georganiseer word.
By River Bend Lodge is mobiele speelkamers beskikbaar wat uit ’n verskeidenheid ouderdom gepaste speelgoed bestaan. Die Young Guides program bied ook ouderdom gepaste vermaaklike, tog opvoedkundige aktiwiteite vir die jonger gaste aan. Hulle kan saam met die sjefs in die kombuis bak en brou. Daar is ook ’n spesiale kamer met kinder DVD’s waaruit kinders kan kies om te kyk.
’n Fotograaf is deel van die voltydse personeel by River Bend Lodge en bied fotografie lesse in die Afrika wildernis aan. Die dag kursusse bestaan uit Basiese Inleiding tot Fotografie, Redigering en Manipulasie, Praktiese Veld Assistensie, asook ’n Fotografie Werkswinkel.
Suid-Afrika se diverse kultuur kan ontdek word deur ’n kos en wyn proe by hierdie luukse akkommodasie by Addo Olifant Nasionale Park. Die Inleiding tot Kos en Wyn proe, aangebied by River Bend Lodge, paar die beste plaaslike wyne met gepaste smake van Suid-Afrikaanse disse. Hierdie heerlike parings word gemaak deur die uitvoerende sjef en die inwondende sommelier.